Facebook
Google+

Alta-Phos N

foszfor és nitrogén tartalmú lombtrágya

Ki olvas minket?

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Belépés

 

ALTA-PHOS N

FOSZFOR LOMBTRÁGYA MAGAS NITROGÉN TARTALOMMAL

  • Savas vagy lúgos kémhatású talajban a foszfor a növények számára felvehetetlen formában azonnal megkötődik.
  • A tömörödött, oxigénhiányos, alacsony hőmérsékletű talaj a növények foszfor igényének csak tizedét képes biztosítani.
  • A gyökér- és szármerisztéma sejtosztódásának energiaigényes folyamatát a foszfor biztosítja, ezért a felvehető foszfor jelenléte ilyenkor nélkülözhetetlen.
  • A granulált foszforműtrágya hatóanyagának csupán 20%-a áll a növények rendelkezésére a kijuttatás évében. Ilyenkor az azonnali és jelentős foszforigényt a szemcsés foszfor nem tudja kielégíteni, gyenge hatékonyságú! Lombon keresztül ható, magas hatóanyag tartalmú foszforra van szükség!

Hatékony megoldást kínálunk!

A foszfor és nitrogén a növények számára a két legjelentősebb tápelem.  Az Alta-Phos N magas hatóanyagtartalma e két elemből, rapid és látványos megoldást biztosít az akut foszforhiány leküzdésére. A termék használatát a kalászosok mostani második foszforcsúcsán, a kukorica gyökérerősítésére és a napraforgó gyökér- és virágképzésének megkönnyítése céljából ajánljuk. Összetételét tekintve az Alta-Phos N a legmagasabb hatóanyag bevitelt biztosító termékek közé tartozik ebben a piaci szegmensben.

 

Vásárláshoz katt a kannára:

Megnyitottuk webáruházunkat! Az ott regisztrálóknak és a hírleveleinkre feliratkozóknak kedvezményes kuponkódot küldünk, melyet az első vásárláskor 5% árkedvezményre válthatnak! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy üzletviteli megfontolásból az alábbi termékek nevét 2014 januárjától megváltoztattuk.

 

Korábbi név

Új terméknév

Carnival

Panda

Headland Alga

Seamax

Headland Komplex

Alta Komplex

Hi-Phos

Alta-Phos

Vertex Hi-N 34

Hi-N Kalászos